Bestel je op maandag t/m zaterdag vóór 12:00 uur, dan versturen wij diezelfde dag nog je bestelling. PostNL biedt meestal de volgende werkdag je bestelling aan.

Pakket laten bezorgen
Wij versturen je pakket via PostNL. Alle pakketten versturen we met Track & Trace.

Ophalen bij een PostNL afhaalpunt
Het is ook mogelijk om je bestelling te laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt bij jou in de buurt. In het bestelproces kun je het dichtstbijzijnde afhaalpunt vinden door je postcode in te voeren. Vergeet niet om bij het afhalen een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Verzendkosten

De verzendkosten voor reguliere verzendingen binnen Nederland bedragen € 6,75

Pakket
PostNL bezorgt onze pakketten. Indien er niemand aanwezig is om de bestelling in ontvangst te nemen op het bezorgadres, dan probeert de bezorger het de volgende dag nog een keer. Je ontvangt van PostNL een notificatie om eventueel de bezorging te wijzigen als de volgende dag niet uitkomt. Is er dan helaas weer niemand aanwezig om de bestelling in ontvangst te nemen, dan kan je de dag erop jouw bestelling ophalen bij de dichtstbijzijnde PostNL locatie in de buurt. Je bestelling blijft hier 3 weken aanwezig. Vergeet niet om bij het afhalen een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.Vanzelfsprekend kunnen de levertijden afwijken tijdens feestdagen of als er onvoorziene problemen zijn bij ons en/of onze externe partijen zoals PostNL.