Uw medewerkers en/of relaties verrassen met een uniek cadeau?

Maak gebruik van onze services. Wij nemen alle zorg uit handen!

Kerstpakketten Relatiegeschenken Verjaardagservice Jubileumgeschenken Pensioengeschenken Overige gelegenheden

Kerstpakketten

Vraag hier de kerstbrochure aan

Voor je het weet staan de feestdagen weer voor de deur. Geen paniek! Wij nemen u al het werk uit handen en garanderen een optimale dienstverlening waardoor u zich kunt concentreren op uw core business.

Dit jaar hebben wij een brochure vol mooie artikelen, voor ieder wat wils. Niet alleen de kwaliteit van de producten zijn voor ons belangrijk maar ook de verpakking speelt een grote rol bij het geven van een geschenk.

Wij zijn gespecialiseerd in het bedenken, maken en faciliteren van
creatieve en unieke kerstpakketten die uw relaties laten verrassen.
Alle kerstpakketten maken wij volledig op maat. Of u nu enkele
kerstpakketten nodig heeft of duizenden. Ieder kerstpakket verdient een persoonlijke benadering, want dat is de echte toegevoegde waarde!

Onze luxe box is helemaal naar eigen wens samen te stellen en het personaliseren van cadeaus is ook mogelijk.

Alles pakken wij in op onze eigen locatie en zorgen ook zelf voor de bezorging. Zo houden we het persoonlijk en zijn we er zeker van dat alles met zorg wordt behandeld.

Wij zien af van een 13 in een dozijn pakket. Daarom leveren wij luxe producten zonder poespas. Wij verpakken de pakketten in stijl en zorgen voor de ultieme kerstbeleving! Ook van een kleine attentie maken wij iets bijzonders.

Omdat bij ons elke box uniek is hebben wij geen standaard voorbeelden. Als u ons een indicatie geeft van het budget, kunnen wij aan de hand daarvan een aantal voorbeelden maken.

Op basis van uw voorkeuren en wensen maken wij de box compleet op maat. Ook is het mogelijk om hier zelf invulling aan te geven. Heeft u geen voorkeuren, dan zullen wij u verrassen met ons voorstel.

Wij staan voor u klaar en helpen u graag bij het samenstellen van een uniek pakket! Vul onderaan deze pagina uw e-mailadres in en ontvang direct onze brochure in uw mailbox!

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken zorgen voor een blijvende herinnering omdat u fysiek iets weggeeft. Het is dus heel anders dan een bedankmailtje.

Een bedrukte mok wordt vaak jarenlang nog gebruikt, een pen gaat minimaal een jaar mee, etc. Kortom, omdat het een tastbaar product is, blijft het veel langer onder de aandacht van uw relaties.

Ga voor service en gemak en kies voor The BOX. Echt alles is mogelijk.

Wij regelen alles van A tot Z.

Meer informatie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Verjaardagservice

Attent op het juiste moment!

Uw medewerkers en/of relaties verrassen op hun verjaardag? Maak nu gebruik van onze verjaardagsservice! Stuur een presentje met persoonlijke boodschap. Onze verjaardagsservice neemt alle zorgen uit handen! Wij zorgen ervoor dat uw relaties of medewerkers zich extra gewaardeerd voelen.

Een kleine moeite, maar een groot gebaar.

Wij stellen het perfecte verjaardagscadeau samen aan de hand van uw wensen en budget. Wij leveren gepersonaliseerde verpakkingen en gepersonaliseerde gifts, pakken alles zorgvuldig in en zorgen voor bezorging op de juiste datum!

It’s easy! U geeft één keer de ontvangers aan ons door en wij regelen de rest!

Meer informatie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Jubilieumgeschenken

Heeft één van uw personeelsleden een memorabel aantal jaren bij het bedrijf bereikt? Een werk jubileum mag niet ongemerkt voorbij gaan. Daarom staan wij voor u klaar!

Wij zorgen voor een passend en persoonlijk cadeau. Meer informatie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Pensioengeschenken

Iemand die met pensioen gaat heeft als het ware een dubbel afscheid; zowel van het werkende leven als van de huidige werkgever en collega’s. Dit maakt het extra belangrijk dat er genoeg aandacht wordt besteed aan deze bijzondere dag.

Ook blijkt uit onderzoek dat een cadeau van zowel de werkgever als de collega’s de feestvreugde verhoogt tijdens een afscheid. Erkenning voor je werk vanuit beide kanten is juist voor iemand die met pensioen gaat een belangrijk onderdeel in het met plezier afscheid nemen van het werkzame leven.

Op zoek naar een passend cadeau? Wij hebben vele mogelijkheden en zoeken graag naar het perfecte cadeau.

Meer informatie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Overige gelegenheden

Bent u op zoek naar een cadeau voor een speciale gelegenheid? Vraag ons naar de mogelijkheden! Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Meer informatie?

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.